8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Fantasztikus győzelem a Debrecen ellen
  2018. Szeptember 03.

  Fantasztikus győzelem a Debrecen ellen

  Győzelemmel kezdte csapatunk a K&H női kézilabda liga 2018/19-es szezonját. A vendég Debrecen a mérkőzés negyedéig tudta tartani magát, majd hathatós különbség rajzolódott ki a két együttes között.

  1. félidő: Camille Aoustin góljával indult az új szezon, majd nem sokkal később Andrea Kobetic is feliratkozott a góllövők közé, előbb hétméteresből, majd akcióból is. A Debrecen 4:2 után még egyenlíteni tudott, az első negyedóra után azonban elkezdte megnyújtani a különbséget csapatunk. Silje Solberg védései ültek, kapusunk jó védelmet kapott, miközben vendég részről nem csak a támadógépezet akadozott, de a hátsó szekció is megbomlott. Vendég részről Madalina Zemfirescu egy tízperces gólcsendet tört meg a 27. percben, ekkor azonban már nyolcgólos volt a két csapat közötti különbség, mely a félidő végére tízre nőtt.

  2. félidő: A fordulást követően sem tudott közelebb férkőzni a Loki, a kérdés inkább az volt, hogy lesz-e közte húsz. Vendég részről mindenképpen dicsérni kell a junior világbajnok Tóvizi Petra játékát, aki öt góljával és mutatott játékával kiemelkedőt nyújtott. Andrea Kobetic első magyar bajnokiján kilenc találatig jutott, a mérkőzés legjobbja pedig a parádésan védő Silje Solberg lett. Camille Aoustin mellett Simone Böhme és Andela Janjusevic is remekül játszott. Csapatunk magabiztos győzelmet aratott első bajnokiján. Folytatás jövő szombaton Dunaújvárosban.