8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Győzelem a Vasas ellen
  2021. Szeptember 03.

  Győzelem a Vasas ellen

  Péntek este az NB I-ben újonc Vasas ellen folytattuk a felkészülést. Az eredmény és a támadójáték önbizalomra adhat okot, a mutatott védekezéssel viszont egyelőre nem lehetünk elégedettek.

  1. félidő: Kiss Nikolett támadásban remekül kezdte a mérkőzést, de kellett tíz perc és egy időkérés ahhoz, hogy a két csapat között érdembeli különbség mutatkozzon. A Vasas 7:7-ig tudta tartani a tempót, ezt követően azonban támadásban komoly különbség rajzolódott ki a két együttes között (19:11). Az első játékrészben Kiss Nikolett mellett Katarina Jezic is remekelt az ellenfél kapuja előtt, csakúgy, mint Simone Böhme. A szünetig mindhárman hat gólt helyeztek el az ellenfél hálójában (27:13).   

  2. félidő: A fordulás után újrafel kellett venni a ritmust, a szakmai stáb ugyanis teljes sorcserét hajtott végre. Sirián Szederke támadásban remekelt, szinte hiba nélkül használta ki az adódó helyzeteket, így hét góllal zárt, és csapatunk legeredményesebb játékosa lett. A túloldalon Marija Agbaba játékával nem tudtunk mit kezdeni. A szerb átlövő tíz góllal zárt, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a lefújás után a kapott gólok számával, és a mutatott védekezéssel ne legyünk elégedettek. A hajrában Herczeg Lili a gólvonalon több bravúrt is bemutatott, így 20:19-re végül a második játékrészt is megnyertük (47:33).

  Edzői szemmel

  Danyi Gábor (vezetőedző – Siófok KC): „Nagyon jó tempóban játszottunk, a lőtt gólok száma az extra, a védekezésünkön viszont még bőven van mit javítani.”