8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Ötgólos győzelem az SZKKA ellen
  2021. Szeptember 25.

  Ötgólos győzelem az SZKKA ellen

  A K&H Női Kézilabda Liga 6. fordulójában a Szombathelyi KKA ellen megszereztük első bajnoki győzelmünket. Folytatás jövő csütörtökön, hazai pályán a Moyra-Budaörs Handball ellen.

  1. félidő: Gólerős támadójátékkal indítottuk a mérkőzést, a 9. percben 9:3-nál vendég részről Marosán György kért időt. Katarina Jezic és Lakatos Rita mellett csereként pályára lépve Simona Szakorá és Simone Böhme is gólerős játékot mutatott, míg vendég részről Kristina Prkacin és Pődör Rebeka lövései okoztak rendre gondot. A gólvonalon Csapó Kincső több bravúrt is bemutatott, így az SZKKA csak részben tudott visszakapaszkodni (15:13). A szünetre aztán visszaállítottuk a korábban már meglévő ötgólos különbséget (23:18).  

  2. félidő: A fordulás után többször is adott volt a lehetőség, hogy lezárjuk a mérkőzést, ez azonban egyszer sem sikerült. Helyenként görcsösséget lehetett érezni a játékban, illetve az SZKKA a 11 gólig jutó Pődör Rebeka vezérletével hatalmasat küzdött azért, hogy végig mérkőzésben legyen (28:25). A 49. percben 32:30-nál Csapó Kincső védései kellettek ahhoz, hogy ne legyen izgalmasabb a hajrá. Támadásban volt válasz, így végül magabiztos, ötgólos győzelmet ünnepelhettünk (38:33.)