8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Siófok KC – GVM Europe-Vác: 28-29
  2018. Szeptember 17.

  Siófok KC – GVM Europe-Vác: 28-29

  A K&H női kézilabda liga 3. fordulójában hazai pályán fogadtuk a Vác csapatát. Az első félidő a vendégeké volt (11-16), a folytatásban viszont szűk negyedóra alatt sikerült megfordítanunk az eredményt. Amikor már úgy tűnt, hogy zsebben van a győzelem, akkor az utolsó két perc hihetetlen végjátéka után mégiscsak a váciak örülhettek a két pontnak.

  Tor Odvar Moen (edző - SKC): Az első félidő a vendégeké volt, a szünet után viszont nagyon jól játszottunk 28 percig. Az utolsó 2 percre nehéz szavakat találni. Rég éreztem magam ennyire furcsán egy mérkőzés után, rengeteg gondolat kavarog bennem. A hosszabb értékelést most meghagyom későbbre.

  Szilágyi Zoltán (edző – Vác): Annak köszönhetjük a mai győzelmünket, hogy egy pillanatra sem adtuk fel a harcot. Hittünk a győzelemben és én nagyon büszke vagyok a csapatra.

  Simone Böhme (jobbszélső – SKC): Ha egy picit korábban vége a mérkőzésnek, akkor most mi ünnepelhetnénk. Ilyen a kézilabda. Holnaptól még többet, még keményebben fogunk dolgozni, hogy erősebben térhessünk vissza a következő mérkőzésre.