8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • EHF edzőképzés és junior válogatott edzőtábor Siófokon
  2019. Június 13.

  EHF edzőképzés és junior válogatott edzőtábor Siófokon

  A bajnoki szünet ellenére eseménydúsan telnek a hetek a Siófok KC háza táján. Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) fiatal edzőknek tart továbbképzést, a Golovin Vlagyimir vezette magyar női junior válogatott pedig kéthetes edzőtábort tart klubunk edzőközpontjában.

  A EHF ezúttal fiatal, 33 év alatti edzőknek tart továbbképzést, amely közel egy hétig tart a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. A gyakorlati képzésekre a bemutató csapatokat a Siófok KC utánpótlása biztosítja. Mindenközben a magyar női junior válogatott a tavalyihoz hasonlóan idén is Siófokon készül a közelgő világeseményre, az Európa-bajnokságra. Reményeink szerint ismét jó ómen lesz a lányoknak és Golovin mesternek a siófoki edzőtábor és sikerrel zárják a közelgő világeseményt. Az edzőképzésről és az edzőtáborokról Szőnyi Sándor létesítmény igazgató nyilatkozott.

  „Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy Klubunk mára már olyan színvonalú infrastruktúrával rendelkezik, hogy egy ilyen kaliberű eseménynek is otthon adhat. Mindamellett, hogy mi munkavállalók a mindennapokban maximálisan igyekszünk kiélvezni a létesítményeink nyújtotta kiváló munkakörnyezetet, határozott célkitűzésünk, hogy működésünket a lehető legfenntarthatóbbá tegyük és célunk elérése érdekében minél több ehhez hasonló rendezvényt igyekszünk tető alá hozni. Kollégáimmal nagyon keményen dolgozunk minden nap azért, hogy a hozzánk ellátogató vendégek elégedetten távozzanak egy-egy edzőtábor vagy továbbképzés végén, hiszen rendkívül jó érzéssel tölt el bennünket ha a magunk módján a kézilabda fejlődéséért tehetünk és hozzájárulhatunk egy sikeres felkészüléshez. Mindamellett, hogy a héten Nálunk az EHF szervezésében elméleti és gyakorlati képzésen vesznek részt az Európa különböző országaiból idelátogatott fiatal edzőkollégák, a női junior válogatott tagjai a szomszédos csarnokunkban már gőzerővel készülnek a soron következő női junior kézilabda Európa- bajnokságra. A tavalyi évben jó ómennek bizonyult a siófoki felkészülés, hiszen a debreceni világbajnokságon a dobogó legfelső fokára álhatott fel a Golovin Vlagyimir vezette csapat, reméljük, hogy ez idén sem lesz másképp. Ehhez tiszta szívünkből kívánunk nagyon sokszerencsét a lányoknak és a szakmai stábnak!”