8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Felkészülés: az MKC ellen kezdünk, az FTC ellen folytatjuk
  2021. Augusztus 11.

  Felkészülés: az MKC ellen kezdünk, az FTC ellen folytatjuk

  A 2021/22-es nyári felkészülés első két edzőmérkőzését hazai környezetben, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban vívjuk

  Jövő héten csapatunk is megkezdi az előkészületi mérkőzések sorát, augusztus 18-án, szerdán a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát fogadjuk. A mérkőzésre a belépés ingyenes, az összecsapás után pedig szurkolói ankét keretein belül mutatjuk be az új szakmai stábot és a felnőtt csapat játékosait.

  Ez lesz egyben a szezonbérletek értékesítésének utolsó napja, valamint a helyszínen lehet majd megváltani a következő FTC-Rail Cargo Hungaria elleni mérkőzésre a belépőjegyeket. További jegy- és bérletinformációk ITT!

  Második felkészülési mérkőzésünket szintén hazai környezetben, az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen vívjuk augusztus 24-én, kedden. Erre az összecsapásra 1.000 Ft lesz a belépőjegy, melyet első körben csak az SKC Shop-ban lehet megváltani az MKC elleni mérkőzés alkalmával 13:30 és 16:30 között. A fennmaradó jegyeket (amennyiben lesznek), későbbi időpontban online értékesítjük.

  További fontos információ: a 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal (az applikáció is elfogadott) rendelkező szurkolókat tudunk majd beengedni sportrendezvényeinkre. Kérjük, hogy ennek tudatában vásároljatok!