8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Négy nemzet utánpótlástorna Siófokon
  2021. Június 17.

  Négy nemzet utánpótlástorna Siófokon

  Június 14-én kezdte meg Európa-bajnoki felkészülését a magyar női junior válogatott, mely az elkövetkezendő hetekben két nemzetközi tornán is részt vesz. A július 8-án kezdődő szlovéniai kontinenstorna előtt ifj. Kiss Szilárd csapata Siófokon, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban fogadja Oroszország, Hollandia, illetve Svájc legjobbjait.

  „Meglehetősen rövid időnk van a felkészülésre, de úgy véltük, a játékosoknak szüksége van a szezont követően némi pihenőre is az újabb bevetés előtt. Egy hét szünetet kaptak a kerettagok, az azt követő hétre pedig egyéni edzésprogramot írtunk elő nekik. Most két hétig Balatonbogláron fogunk edzőtáborozni, majd kiutazunk egy hétre Dániába. Ez idő alatt két tornán fogunk részt venni, Siófokon Svájc, Hollandia és Oroszország ellen élesíthetjük a felkészülést, majd Dániában a hazaiakkal, a svédekkel és a norvég válogatott ellen próbálhatjuk ki magunkat, utána pedig utazunk is Celjébe az Eb-re." – nyilatkozta az MKSZ honlapján ifj. Kiss Szilárd a női junior válogatott szövetségi kapitánya

  Programfüzet
  Helyszín: Kiss Szilárd Sportcsarnok
  Belépés: Ingyenes

  2021.06.25. 16:00 Oroszország – Hollandia
  2021.06.25. 18:00 Magyarország – Svájc

  2021.06.26. 16:00 Svájc – Oroszország
  2021.06.26. 18:00 Magyarország – Hollandia

  2021.06.27. 10:00 Hollandia – Svájc
  2021.06.27. 12:00 Magyarország – Oroszország

  A mérkőzések INGYEN látogathatóak, a védettségét azonban belépés előtt mindenkinek igazolnia kell védettségi igazolványával, illetve az azon feltüntetett személyazonosságot igazoló hatósági okmány együttes felmutatásával. A torna mérkőzéseit a Magyar Kézilabda Szövetség élőben közvetíti.

  A magyar női junior válogatott kerete:

  Kapusok: Bukovszky Anna (Vác), Csizmadia Fanni (Békéscsaba), Németh Kata (Boglári Akadémia-SZISE), Zsigmond Panna (FTC). Jobbszélsők: Feles Diána (Gröbenzell), Pálffy Anna (Vác). Jobbátlövők: - . Irányítók: Farkas Johanna (Boglári Akadémia-SZISE), Mlinkó Zsófia (Boglári Akadémia-SZISE), Kajdon Blanka (Boglári Akadémia-SZISE), Kukely Anna (Békéscsaba), Ballai Borbála (FTC), Besszer Borbála (Fehérvár). Beállók: Bánhidi Barbara (Boglári Akadémia-SZISE), Faragó Luca (Boglári Akadémia-SZISE), Világos Diána (Győr), Török Lilly (DVSC). Balátlövők: Bárdy Noémi (Vác), Ferenczy Diána (FTC), Juhász Gréta (Boglári Akadémia-SZISE), Koronczai Petra (Boglári Akadémia-SZISE). Balszélsők: Mérai Maja (Boglári Akadémia-SZISE), Vámos Míra (Boglári Akadémia-SZISE).