8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. info@skc-sportkomplexum.hu

Hírek

  • Vereséggel kezdtük a felkészülést
    2021. Augusztus 18.

    Vereséggel kezdtük a felkészülést

    Első hivatalos felkészülési mérkőzésünkön szoros első játékrész után vereséget szenvedtünk a Motherson-Mosonmagyaróvár ellenében.

    1. félidő: A találkozó elején kissé beragadtunk (3:6), de tíz perc után felkeményedett a védelmünk, és felvettük a ritmust. A 17. percben az egyenlítés is megvolt (7:7), ami után Kiss Nikolett góljával a vezetést is átvettük (8:7). A mai napon egyébként Danyi Gábor kisebb sérülés miatt, elővigyázatosságból nem számíthatott Simone Böhme, Malin Holta, Puhalák Szidónia és Lakatos Rita játékára sem. Fiatal, sajátnevelésű játékosaink közül viszont Wald Kíra mellett Juhász Fanni, Lapos Laura és Kadlicsek Zea is betalált. A két csapat a szünetig fej-fej mellett haladt, a félidőben mindössze egy gól volt a differencia (15:16).

    2. félidő: A fordulás után viszont az öltözőben maradtunk, támadásban rengeteg ki nem kényszerített hibát vétettünk. A hosszúra nyúló, közel tizenöt perces gólcsendet, végül Andela Janjusevic törte meg. Ezt a periódust azonban 9:1-re megnyerte az MKC, eldöntve ezzel a meccset (16:25). A hajrában némileg közelebb kapaszkodtunk, de a vége így is hatgólos vereség lett (27:33).

    Edzői szemmel

    Danyi Gábor (vezetőedző – Siófok KC): „Sok hibával kézilabdáztunk, főként a második félidőben támadásban vétettünk rengeteg ki nem kényszerített hibát. A vereségből tanulunk, dolgozunk tovább!”

    A mérkőzés után szurkolói ankét keretein belül mondott beszédet klubunk ügyvezetője, Fodor János, aki ismertette az új projekt részleteit. Ezt követően Danyi Gábor mutatta be az új szakmai stábot, és vázolta fel céljait. Végezetül bemutattuk a 2021/2022-es szezon játékoskeretét, amit dedikálás és közös fotók elkészítése követett.