8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. +36 84 358 327

Hírek

 • Február végéig megvan a hivatalos bajnoki menetrend
  2020. December 17.

  Február végéig megvan a hivatalos bajnoki menetrend

  A nemzetközi kupaszereplést figyelembe véve elkészült a pótolt mérkőzésekkel kiegészített magyar bajnoki menetrend. Csapatunk december 30-án a DVSC SCHAEFFLER ellen zárja a 2020-as naptári évet, ami után január 6-án kerül sor az első 2021-es tétmérkőzésre.

   Loki elleni mérkőzést is beleértve zsinórban négy bajnokit játszunk hazai környezetben, ami után viszont háromszor is idegenbe utazunk. Az Alba Fehérvár KC elleni idegenbeli összecsapást leszámítva a magyar bajnoki mérkőzéseinket egytől-egyig szerdán vívjuk, mivel hétvégenet az EHF European League csoportkörében leszünk érdekeltek. A hivatalos meccsnaptár további egy mérkőzéssel bővül majd a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását követően.

  Összességében tehát egy a szokásosnál is intenzívebb januári és februári időszak előtt állunk, 49 nap alatt 13 tétmérkőzés vár csapatunkra.

  Soron következő mérkőzéseink január 11-ig biztosan zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre, de jó hír, hogy mindegyik összecsapás megtekinthető lesz élő televíziós, vagy online közvetítés formájában. A zárt kapus mérkőzések kompenzációs lehetőségeiről hamarosan tájékoztatjuk bérletes szurkolóinkat.