8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. info@skc-sportkomplexum.hu

Hírek

  • Február végéig megvan a hivatalos bajnoki menetrend
    2020. December 17.

    Február végéig megvan a hivatalos bajnoki menetrend

    A nemzetközi kupaszereplést figyelembe véve elkészült a pótolt mérkőzésekkel kiegészített magyar bajnoki menetrend. Csapatunk december 30-án a DVSC SCHAEFFLER ellen zárja a 2020-as naptári évet, ami után január 6-án kerül sor az első 2021-es tétmérkőzésre.

     Loki elleni mérkőzést is beleértve zsinórban négy bajnokit játszunk hazai környezetben, ami után viszont háromszor is idegenbe utazunk. Az Alba Fehérvár KC elleni idegenbeli összecsapást leszámítva a magyar bajnoki mérkőzéseinket egytől-egyig szerdán vívjuk, mivel hétvégenet az EHF European League csoportkörében leszünk érdekeltek. A hivatalos meccsnaptár további egy mérkőzéssel bővül majd a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását követően.

    Összességében tehát egy a szokásosnál is intenzívebb januári és februári időszak előtt állunk, 49 nap alatt 13 tétmérkőzés vár csapatunkra.

    Soron következő mérkőzéseink január 11-ig biztosan zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre, de jó hír, hogy mindegyik összecsapás megtekinthető lesz élő televíziós, vagy online közvetítés formájában. A zárt kapus mérkőzések kompenzációs lehetőségeiről hamarosan tájékoztatjuk bérletes szurkolóinkat.