8600 Siófok Szekrényessy Kálmán utca 1. info@skc-sportkomplexum.hu

Hírek

  • Szurkolói információ a bérleteseknek – Kompenzáció
    2020. December 28.

    Szurkolói információ a bérleteseknek – Kompenzáció

    December 30-án folytatódik a K&H női kézilabda liga, és ezzel kezdetét veszi a szezon második fele. Mit tudunk jelen helyzetben? Mi az, amit szurkolóinknak mondhatunk?

    A jelenleg is érvényben lévő kormányrendelet, és a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottságának határozata szerint január 11-ig biztosan zárt kapuk mögött kell megrendezni a soron következő hazai mérkőzéseinket. Ez egyelőre három találkozót érint, a DVSC SCHAEFFLER (2020.12.30.), valamint a Kisvárda Masters Good SE (2021.01.06.) elleni bajnokit, illetve a Kuban Krasnodar (2021.01.09.) elleni EHF European League összecsapást. Jó hír azonban, hogy minden zárt kapus összecsapás megtekinthető lesz élő televíziós, vagy online közvetítés formájában.

    A Siófok KC a 2020/2021-es szezon végén minden bérletesét részarányosan kompenzálja aszerint, hogy végül hány bajnoki és magyar kupa mérkőzést kellett zárt kapuk mögött lejátszani. A kompenzációs igényeket a szezon végén lehet majd benyújtani, egy erre kijelölt időszakban. Aki nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, az a klub számára felajánlhatja majd ezt az összeget támogatva a kedvenceket. Klubunk előre is köszöni a nagylelkű anyagi támogatást!